Her er hvad vore kursister siger om os

Om Succes med Videopræsentation: Jeg skulle i gang med videopræsentation, og var i tvivl om hvilket kamera jeg skulle bruge, lyd, lys og alle mulige andre tekniske indstillinger. Jeg tilmeldte mig Kompetenceskolens 1-dags workshop ”Succes med videoproduktion”, og må sige, at det var det helt rigtige valg for mig. På få timer fik jeg svar på alle mine spørgsmål, og afprøvet det i praksis. Kan varmt anbefale workshoppen, som er hele investeringen værd.

Bo Bauerfeind
Bo BauerfeindHigh performance trainer for selvstændigeBusiness Leader Academy

Jeg har været på KompetenceSkolens ”Succes med video” for at blive dus med at producere små videoindslag. Flemming Eiberg underviste i, hvordan vi helt basic skulle gøre, når vi skulle lave vores videooptagelser. Han lagde stor vægt på, at lyssætning og lyd skulle være rigtig god, for ellers kan budskabet let gå tabt, fordi man som seer bliver irriteret over enten ikke at kunne se personen på videoen ordentligt eller næsten endnu værre, ikke kan høre, hvad der bliver sagt.

Efter kurset har jeg investeret i en mikrofon til at sætte på tøjet og et stativ til at holde min Iphone. Udover Flemmings store viden inden for selve videoproduktionen indgav han os også lysten og viljen til at lave vores videoer. ”Bare gør det, du vænner dig til at stå foran kameraet”.

Jeg vil helt klart anbefale Flemmings kurser for både pris og udbytte.

Annette Larsen
Annette LarsenBusiness CoachBasic Leadership

Om Succes med Telefonsalg: Undervisningen tog udgangspunkt i min forretning, så jeg kunne gå direkte hjem og fortsætte arbejdet med den nye viden og værktøjer.

Claus Lysholm
Claus LysholmKonsulentCSconsulting

Om Succes med Telefonsalg: Jeg bookede allerede mine første kundemøde på selve kurset, så investeringen i tid og penge var tjent hjem med det samme.

Kim Andersen
Kim AndersenPartnerEnigma Insight