Tid og sted

Ring 22929090.

Pris

Kr. 2.000,- ekskl. moms for kurset inklusive forplejning og materialer.

Prisen inkluderer også 30 minutters sparring indenfor 30 dage efter kurset, hvor vi samler op på dit udbytte og eventuelle spørgsmål.

Maks 8 deltagere.

Spørgsmål

Har du spørgsmål er du meget velkommen til kontakte os på info@kompetenceskolen.dk eller telefon 22929090.

Se også vores kursusbetingelser.

Succes med SEO

Lær hvordan du øger din synlighed på nettet – og øger dit salg

Ved du, hvad dine kunder søger efter i Google? Kender du dine online konkurrenter? Kender du dine søgeord? Ved du hvad der kendetegner et godt søgeord? Kender du modellen for en “perfekt søgemaskineoptimeret webside”?

Disse ting lærer du på kurset Succes med Synlighed på nettet.

Efter kurset kender du dine online konkurrenter. Du har indsigt i, hvor godt eller skidt de arbejder med SEO.

Efter kurset har du den grundlæggende forståelse af, hvordan du finder de søgeord, som giver dig bedre synlighed. Du går hjem med et mindre søgeordskatalog som indeholder de søgeord, som DU bør anvende på DIN hjemmeside. Og du har en hjemmeside, hvor minimum dine tre vigtigste produkt- eller ydelsessider er optimeret, så de fremstår skarpe og toptunet til Google.

Vidste du, at mere end 90 procent af danskerne bruger Google, før de køber varer og tjenesteydelser. Og når de søger på Google er det ikke dit firmanavn, men et produkt eller ydelser. Søgemaskineoptimering til Google er en langsigtet metode til at positionere dig på markedet online.

Flyt din hjemmeside fra fint visitkort til knivskarp kundegenerator.

Forudsætninger for at deltage

Du kender dit produkt, ydelse eller service, og ved hvad du brænder for at kunne tilbyde dine kunder. Og du kender din målgruppe. Din hjemmeside er opbygget i WordPress og du har adgang til at installere plugins og redigere på sitet. Du har adgang til en Gmail konto med Google Analytic.

SEO