Tid og sted

Ring 22929090.

Pris

Kr. 4.000,- ekskl. moms for kurset inklusive forplejning og materialer.

Prisen inkluderer også 30 minutters sparring indenfor 30 dage efter kurset, hvor vi samler op på dit udbytte og eventuelle spørgsmål.

Maks 4 deltagere per kursus.

Spørgsmål

Har du spørgsmål er du meget velkommen til kontakte os på info@kompetenceskolen.dk eller telefon 22929090.

Se også vores kursusbetingelser.

Succes med Historiefortælling

Historiefortælling med Carsten IslingtonGør god historiefortælling til en del af din markedsføring

Historiefortælling er et vigtigt redskab, når du skal skille dig ud fra konkurrenterne. En god fortælling skaber opmærksomhed og involvering, som i sidste ende fører til mere salg.

Vi har alle en god historie om hvorfor vi beskæftiger os med det vi gør, og hvorfor vore potentielle kunde skulle interessere sig for det – men får vi den også fortalt på en måde, så vores målgruppe får lyst at høre mere og i sidste ende vælger at handle med os?

På kurset Succes med Historiefortælling vil Carsten Islington introducere dig til fortællingens kunst, og sammen vil vi sammensætte din historie, så den bliver engagerende og hjælper dig med bedre at nå ud med dit budskab til din målgruppe.

Forudsætninger

Kurset forudsætter, at du har en nogenlunde klar idé om, hvad du sælger, og til hvem – svarende til det vi gennemgår på kurset Succes med salgstalen. Derud over handler det om at komme med et åbent sind og lysten til at fortælle din historie på en ny og anderledes spændende måde.